Verzorging van je handen en voeten

Verzorging van je handen en voeten

Als je op zoek bent naar een nagelstudio in de Haag dan kun je die zeker vinden. Bij een nagelstudio kun je een behandeling boeken voor je handen en voeten. Je nagels kun je laten bijwerken en lakken. Dit kan met nagelverf, gellak of kunstnagels. Je kunt ervoor kiezen om nail art op je nagels te laten maken. Het fijne is dat je elke mogelijke look kan laten creëren. Met een manicure in de Haag kun je nagels en handen laten verzorgen. Met een pedicure in den Haag kun je nagels en gehele voet laten behandelen.

Afspraak voor een pedicure

Een afspraak bij een pedicure is een heerlijk ontspannende behandeling. Je hele voet wordt behandeld. Zowel je nagels worden verzorgd als je gehele voet. Je kunt heen gaan voor een behandeling op je huid en nagels weer mooi te maken. Eeld en dode huidcellen worden verwijderd en je nagels kunnen gelakt worden. Ook wanneer je last hebt van veel overtollig eelt kan de pedicure dit verwijden. Klachten van je voet zoals likdoorns en kleine kloven kunnen tevens behandeld worden. Na een behandeling ziet je voet er weer verzorgd uit. Daarnaast voelt je huid na een behandeling soepel en glad aan.

Afspraak voor een manicure

Door een manicure te boeken kun je nagels laten voorzien van een mooi design. Je kunt op veel verschillende manieren je nagels laten vijlen en laten lakken. Je kunt kiezen voor een neutrale uitstraling met rustige kleuren. Denk aan een lichte crème kleur of wit. Je kunt je hele nagel een effen kleur laten lakken. Een French manicure is tevens een mooie neutrale afwerking. Als je een meer opvallend design wilt dan kun je voor andere kleuren gaan. Het is ook mooi om nail art aan te laten brengen. Hierdoor kun je echt een eigen look creëren. Nails art kan op veel verschillende manieren. Door met een klein kwastje te werken zijn veel soorten tekeningen mogelijk. Daarnaast kun je steentjes en andere decoratie aan laten brengen.