Gezonde gerechten op locatie

Gezonde gerechten op locatie

Houd je van gezonde voeding? Ben je vaak bezig met je gewicht en wil je graag verantwoord afvallen? Een voedingscoach kan bij jou komen koken op locatie. Er zijn diverse mogelijkheden. Ze komt bij jou thuis, of op je werk om je van een gezonde lekkere maaltijd te voorzien. Vaak is er een mogelijkheid tot biologisch koken. Als je allergieën of dieetwensen hebt kun je die veelal doorgeven zodat het een maaltijd wordt die volledig op jouw wensen, of die van je klanten afgestemd is. Denk eens ook eens bedrijfsetentje op kantoor, of in het kader van een teambuildingsdag op een leuke locatie!

Speciale gerechten

Er zijn allerlei mogelijkheden qua recepten bedenken. Een voedingscoach is hier bedreven in. Denk bijvoorbeeld aan gezonde gevulde paprika's. Of haverkoeken met kokosrasp. Of gezonde boekweit pannenkoeken met een lekkere topping. Tijdens een teambuildingsdag kun je praten over jouw organisatie en bedrijf, onder het genot van deze exclusieve gerechtjes. Eten is bovendien een sociale aangelegenheid waarin nieuwe contacten snel gelegd worden.

Vegetarisch ook mogelijk

Bij het koken op locatie kan een voedingscoach ook vegetarische menu's maken. Tegenwoordig zijn steeds meer mensen bewust met voeding bezig en misschien hoor jij daar ook bij. Als je geen vlees eet kun je bijvoorbeeld tijdens het koken op locatie genieten van een zomerse couscoussalade. Of denk eens aan een bananencake! Misschien haal je er ook inspiratie uit om dit thuis te gaan maken.  Een voedingscoach die komt koken op locatie kan soms ook ingezet worden als kok op retraite (bijvoorbeeld yoga- of meditatieretraites). Je kunt de tijdsduur overleggen met de voedingscoach.

Persoonlijke begeleiding

Een voedingscoach is er ook voor persoonlijke begeleiding als je gezonder wilt leven en/of afvallen. Zij plant vaak eerst een consult met jou in. Tijdens dat eerste consult kun je kennis maken met elkaar. Je kunt dan ook je hulpvraag kenbaar maken en onderling even sparren over verwachtingen en wensen. Hierbij worden vaak ook spier- en vetmassa gemeten en krijg je een handig voedingsschema op maat.